Samen doen is beter

Eenrum MO20 onderuit tegen SV Bedum MO20

De MO20-speelsters van Eenrum stonden zaterdag 28 september tegenover SV Bedum MO20 uit het gelijknamige dorp.

Eenrum stond nog wat te slapen want door twee treffers in de 2e en 3e minuut stond het ineens 0-2. De thuisploeg probeerde wat terug te doen maar wist zich geen raad met de speelwijze van de gasten. SV Bedum was wel de meer bovenliggende partij. De speelsters vonden elkaar gemakkelijker dan bij Eenrum maar vooralsnog leverde hun dat niets op. Even leek SV Bedum in de 39e minuut op 0-3 te komen maar dit doelpunt werd wegens buitenspel afgekeurd. Het was juist Eenrum dat op slag van rust in de 44e minuut de aansluitingstreffer plaatste. Uit een voorzet van Fleur Andringa schoof Myrthe Staal de 1-2 binnen.
De tweede helft was een minuut oud toen ineens de 1-3 alsnog viel. SV Bedum bleef de dominerende ploeg en gaf weinig weg. Uiteindelijk wisten ze nog tweemaal te doelpunten wat een 1-5 eindstand opleverde. Komende zaterdag is HFC’15 thuis de tegenstander.

Eenrum – SV Bedum 1-5 (1-2). 2. SV Bedumk 0-1; 3. SV Bedum 0-2; 44. Myrthe Staal 1-2; 46. SV Bedum 1-3; SV Bedum 1-4 en 1-5.
Scheidsrechter: R. Wierenga (Kloosterburen)
Eenrum: Kawthar Aldougheim, Isabella Bippes, Mila van Bolhuis, Indy Cordes, Manon Faber, Sophie Rozema, Iris Smits, Ayla Piek, Rosa-Linde Meijer, Amy Remmerswaal, Esther Hendriksen, Lenthe Solinger, Myrthe Staal, Fleur Andringa, Baraa Aldougheim.